Ceny na trzích aktiv - Šaroch, Stanislav
Zvláštnosti a charakteristiky jednotlivých trhov aktív. Akciové trhy a ich vplyv na ekonomické cykly. Vplyv pohybu cien akcií na agregátny dopyt v prácach Tobina. Tobinovo q vypočítané z trhových cien a cien odvodených z konsenzuálných prognóz ziskov. Trh nehnuteľností. Trh s hypotekárnymi úvermi v krajinách OECD. Prehľad inštitúcií.