Nadnárodní harmonizace účetnictví - Krupová, Lenka
Medzinárodné účtovné štandardy riešia problematiku zásadných chýb a zmien v účtovnej politike štandardom 8 - Čistý zisk alebo strata za obdobie, zásadné chyby a zmeny v účtovnej politike. Príklady.