Nová ekonomika: sociálně ekonomické implikace, implikace pro statistiku - Křovák, Jiří
Vymedzenie pojmu nová ekonomika. Charakteristické rysy, vplyv na tempo rastu HDP a prevládajúce mýty. Internet, e-commerce a nová ekonomika. Implikácie sociálno-ekonomicko-politické a štatistické.