Manažerské účetnictví - Svoboda, Stanislav
Užívateľská adekvátnosť, štruktúrne a funkčné požiadavky ekonomického organizmu na koncepciu informačného systému pre riadenie. Prispôsobivosť podnikového organizmu a pružnosť manažérskeho informačného systému. Koncipovanie informačného systému pre riadenie. Programová flexibilita.