Debata o socialistické kalkulaci a její vliv na vývoj rakouské školy - Říkovský, Milan
Polemika k socialistickej kalkulácii prerástla k diskusii o užitočnosti neoklasickej ekonomickej teórie a prispela k vývoju moderného pohľadu rakúskej školy na trh ako konkurenčný proces podnikateľského objavovania. Prehľad predchodcov úvah o socialistickej kalkulácii.