Nové výzvy pre vzdelávanie v 21. storočí - Dudová, Iveta
Vzdelávacia politika ako súčasť sociálnej politiky. Pojmové vymedzenie a typy vedomostí. Problém negramotnosti v rozvojových krajinách. Formy negramotnosti v rozvinutých krajinách. Vzdelanostná štruktúra a funkčná gramotnosť v Európskej únii. Dva ciele tzv. učiacej sa spoločnosti.