Zmeny v legislatíve upravujúcej poskytovanie podpory pre rozvoj bývania - Giller, Pavol
Hlavné zmeny v legislatíve upravujúcej poskytovanie podpory bývania. Podstata prijatých novelizácií a opatrení. Podpora poskytovaná zo Štátneho fondu rozvoja bývania. Dotácie poskytované z prostriedkov Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR. Pokračovanie v budúcom číle.