Jak vypiplat úspěch - Koubský, Petr
Štátna podpora podnikateľských nápadov formou inkubátorov ako neziskových organizácií. Obsahové a právne vymedzenie inkubátoru. Organizačná a vlastnícka štruktúra firmy v inkubátore. Pozitíva inkubátorov. Zameranie projektov v izraelských inkubátoroch.