Dve cesty k zákazníkovi - Vojtková, Viera
Podľa čoho sa zákazníci rozhodujú pri kúpe pracích prostriedkov. Diktát ceny pretrváva. Vývoj pracích práškov smeruje k špecializácii. Formy pracích prostriedkov. Prieskum spotreby pracích práškov, špeciálnych pracích prímesí a aviváže.