Mystery shopping nie je špehovanie
Prieskum mienky zákazníkov a zamestnancov sa stali bežnou súčasťou rozvoja organizácií. Mystery shopping (tajný nákup) - najrozšírenejšia metóda získavania spätnej väzby od zákazníka. Akceptovanie výsledkov tajného nákupu.