Známosti po americku - Stiglitz, Joseph E.
Joseph Stiglitz rozoberá vplyv veľkých firiem na hospodárske a politické dianie v kapitalistickom systéme. Na príklade spoločnosti Enron poukazuje na nápadné účtovné triky a komplikované finančné deriváty k tomu, aby sa zmiatli investori a zaprela sa skutočná hodnota podniku. Otázky prepojenia poradenskej a auditorskej činnosti.