Tomáš Baťa - podnikateľ a manažér svetového mena - Porvazník, Ján
Stručný pohľad na osobnosť Tomáša Baťu ako podnikateľa a manažéra. Myšlienky uplatňované T. Baťom v podnikateľskej činnosti. Základné ciele podnikania podľa T. Baťu.