Motivačná funkcia kontroly - Záležáková, Eliška
Kvalitatívna a systémová premena manažmentu, jeho teórie, procesov a nositeľov. Podmienky a predpoklady sflexibilnenia manažérskych funkcií. Úlohy a funkcie kontroly. Motivačný charakter kontroly.