Co je v hlavě, to se neztratí - Nosek, Michal
Charakteristické rysy vedomostnej ekonomiky. Význam a ciele plánu eEurope+ 2003 pre kandidátske krajiny. Úroveň pripravenosti kandidátskych krajín na vedomostnú ekonomiku. Charakteristika vedomostí v budúcej spoločnosti podľa Peter Druckera a jeho prognózy obrazu firiem, pracovnej sily a priemyslu v budúcnosti. Budovanie vedomostnej ekonomiky v Kórei.