Iný kraj, iný spotrebiteľ - Bokorová, Jana
Najhlbší vplyv na spotrebiteľské správanie majú kultúrne faktory. Čo je "one-to-one marketing". Interkulturálny marketingový mix. Spotrebitelia a kultúrne rozdiely.