Virtuálne aj na splátky - Košťál, Daniel
Rozhovor s Ing. M. Tadialom, CSc, generálnym riaditeľom spoločnosti GT Systems o tom aký je rozdiel medzi kamenným a virtuálnym obchodom. Štruktúra virtuálneho obchodného domu Amos. Ako vyzerá v praxi on-line nakupovanie - spôsob platby, cenotvorba, aké zľavy majú zákazníci takéhoto obchodu. Najčastejšie problémy vo virtuálnom obchodnom dome.