Obchod v USA
Pohľad na maloobchodný trh potravín a celkový maloobchodný predaj v USA. Hrubý domáci produkt USA, vývoj inflácie USA a veľkosť populácie USA v r.1996-2000. Maloobchodný trh potravín v USA 1996-2001 a jeho prognóza na roky 2002-2005. Najväčšia maloobchodná spoločnosť USA. Nálada spotrebiteľov v USA.