Mlieko zrýchľuje tempo - Košťál, Daniel
Ktoré mliečne výrobky preferujú slovenskí spotrebitelia. Ako sa predávajú mliečne výrobky. Systém distribúcie mliečnych výrobkov. Náročnosť spotrebiteľov. Predaj tavených syrov podľa typu. Obľúbenosť výrobcov.