Zmenená pracovná schopnosť a ťažké zdravotné postihnutie - Polakovičová, Emília
Zámena pojmov občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou a občanov s ťažkým zdravotným postihnutím v súvislosti s kompetenčnými nejasnosťami pri poskytovaní sociálnych dávok a peňažných príspevkov.