Rozvoj poistného trhu na Slovensku v rokoch 1993-2000 - Kafková, Eva
Rozvoj poisťovníctva na princípoch trhového mechanizmu od roku 1991. Subjekty poistného trhu. Vznik Slovenskej asociácie poisťovní. Dozor nad korektným rozvojom poistného trhu - Úrad pre finančný trh. Vonkajšie faktory vplývajúce na vývoj poisťovníctva - vývoj HDP, vývoj inflácie a priemerné mzdy. Pokračovanie v č. 4/2002.