Vzdelávacia práca s nezamestnanými - Kubišová, Mária
Fenomén nezamestnanosť - Harrisonova krivka duševnej stability. Jednotlivé fázy duševnej stability nezamestnanosti. Metódy výučby používané v kurzoch pre nezamestnaných.