Odlišnosti medzi kultúrami - Knapik, Peter
Prekonávanie kultúrnych bariér v obchode a v diplomacii. Obsahové vymedzenie pojmu interkultúrny manažment a jeho poslanie. Kritériá používané na odlíšenie kultúr. Vytváranie modelu kultúry. Kultúry podľa jazykového kontextu a podľa chápania a organizácie času. Zohľadňovanie kultúrnych rozdielov v obchode a diplomacii.