K niektorým podnikateľom príde daňová kontrola len raz za 20 rokov - Hrúz, Juraj
Daňová správa požaduje daňovú políciu, ktorá by mala kompetencie orgánov činných v trestnom konaní. Modernizácia daňovej správy. V budúcnosti bude možnosť podávať daňové priznanie v elektronickej forme. Potreby zmien aj v personálnej oblasti. Príprava Úradu daňového preverovania. Pri kontrolách dominuje DPH. Úniky na daniach. Daňový úrad pre veľké subjekty.