Medzinárodné zdanenie príjmov zo závislej činnosti - Brnová, Miroslava
Určenie daňovej rezidencie. Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti. Určenie práva zdanenia príjmov zo závislej činnosti daňovníkov. Vysporiadanie daňovej povinnosti daňovníkov z príjmov zo závislej činnosti. Rezidenti SR - daňovníci s neobmedzenozu daňovou povinnosťou. Nerezidenti SR - daňovníci s obmedzenou daňovou povinnosťou. Príklady.