Fondy príspevkovej organizácie - Brániková, Mária
Aktuálny pohľad na fondy príspevkovej organizácie vo väzbe na legislatívnu úpravu platnú v r. 2001. Fondy príspevkovej organizácie sa rozdeľujú na vlastné a cudzie. Účtovná skupina 90 - Majetkové fondy. Účtovná skupina 91 - Finančné fondy.