"Buffer-stock" přístup, mezera na trhu peněz - Melecký, Martin
Vznik a vývoj myšlienky poistnej zásoby peňazí. Východiská "Buffer-stock" přístupu. Kritika buffer-stock konceptu. Konfrontácia buffer-stock prístupu s keynesiánskou a novou klasickou ekonómiou. Prístupy buffer-stock konceptu pre empirický výskum.