Nástin hospodářského vývoje v zemích Visegrádské skupiny v letech 1945-1990 (srovnávací analýza) - Tuleja, Pavel
Povojnová obnova národných hospodárstiev krajín Višegrádskej skupiny. Povojnový vývoj Československa, Maďarska a Poľska. Hospodársky vývoj Československa do roku 1970 a po roku 1970. Špecifiká vývoja na Slovensku.