Čo prináša nový zákon o cenných papieroch a investičných službách? - Chovancová, Božena
Zákon č. 566/2001 Z.z. o cenných papieroch a investičných službách. Harmonizácia s legislatívou EÚ. Jednotlivé časti zákona, ktoré sú vzájomne prepojené. Všeobecné ustanovenia - sústava cenných papierov, základné pojmy. Zmluvy o cenných papieroch. Zabezpečovanie záväzkov cennými papiermi.