Aktivovanie zdrojov ekonomického rastu poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu v prístupovom období do Európskej únie - Gozora, Vladimír
Záverečná etapa príprav poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu na vstup do európskych organizačných štruktúr. Problémy súvisiace s nízkou výkonnosťou podnikateľských subjektov a rezortu ako celku, s nedostatočnou pripravenosťou podnikového manažmentu. Štruktúrne a procesné zmeny v poľnohospodárstve v rokoch 1998-2000.