Internetové interaktivní aplikace - Janáková, Milena
Vplyv internetu na podnikanie. Typy elektronických aplikácií. Procesy interaktíveho trhu na internete. Podnikanie smerom k spotrebiteľovi. Aktivity medzi podnikateľmi. Vnútorné procesy. Technologická architektúra pre elektronický obchod. Elektronické komerčné systémy firmy Natscape communications. Zabezpečenie projektov internetových interaktívnych aplikácií. Informačné potreby užívateľov internetu.