Positive analysis for policy making in agriculture - Caiain, Pavel
Prehľad metód použiteľných pre aplikovanú pozitívnu analýzu pre potreby rozhodovania o poľnohospodárstve. Metódy modelovania dopadu integrácie krajín strednej a východnej Európy do Európskej únie. Dva základné prístupy: matematické programovanie a ekonometrické metódy. Výhody a nevýhody jednotlivých postupov.