Český průmysl včera, dnes a zítra průmyslová produkce dnes tvoří přes 90 proc. exportu - Vorlíček, Zdeněk
Situácia českého priemyslu v kontexte vývoja českého hospodárstva od r. 1989. Vývoj priemyslovej produkcie. Priemysel spracovateľský. Vývoj produktivity práce v priemysle a reálne mzdy. Pozitívne zmeny v českom priemysle sú dokumentované niekoľkými údajmi z analýzy finančnej situácie podnikovej sféry.