V nezamestnanosti vedie východ SR - Tolnayová, Mária
Miera evidovanej nezamestnanosti v jednotlivých krajoch Slovenska podľa posledného sčítania obyvateľstva, domov a bytov. Banskobystrický kraj, Žilinský kraj, Trnavský kraj, Nitrianský kraj, Prešovský kraj.