Lízing náš každodenný - Andrejčák, Tomáš
Popularita lízingu na Slovensku prudko rastie. Vývoj objemu lízingu v SR v rokoch 1995-2001. Objem lízingu jednotlivých komodít za roky 2000-2001. Nové formy lízingu. Najväčšie lízingové spoločnosti SR podľa objemu lízingu v 2001. Špecifikácia lízingu osobných vozidiel v roku 2001.