Materská a rodičovská dovolenka - Matlák, Ján
Nový Zákonník práce, ktorý nadobúda účinnosť 1. apríla 2002, v rámci siedmej časti upravuje podmienky na poskytovanie materskej dovolenky a rodičovskej dovolenky. Materská dovolenka žene. Rodičovská dovolenka.