Uplatňovanie manažérstva kvality na mestskom úrade - Čollák, Mikuláš
Charakteristika ôsmich zásad manažérstva kvality stanovených v základnej norme STN EN ISO 9000:2000. Aplikácia týchto princípov na Mestskom úrade v Michalovciach. Mestský úrad v Michalovciach ako prvý orgán verejnej správy na Slovensku získal certifikát na systém manažérstva kvality podľa medzinárodnej normy STN EN ISO 9000:2000.