Turecké hospodářství - Pikora, Vladimír
Úspešná protikrízová politika v Turecku. Príčiny kríz a útlm investícií. Postup centrálnej banky. Zahraničné úvery Svetovej banky a MMF. Otázky politickej stability a stavu bankového sektoru.