Průmysl USA: Růst potvrzen - Dubská, Drahomíra
Index priemyselnej výroby v USA sa po druhýkrát mierne zvýšil. Zvýšenie sa pripisuje rastu v kovospracujúcom priemysle a technológiám. Názory manažérov k perspektíve rastu sú naďalej opatrné.