Voľný pohyb tovaru - Beer, Gabriel
Z obsahu: Slovenské skúšobníctvo sa transformuje na európske. Na prijatie protokolu PECA treba aj politickú vôľu. Slovenské skúšobne čaká ťažká skúška. Zdvojené vyhlasovanie zhody stojí firmy veľa peňazí a nervov. Skúšobne hľadajú cesty prežitia.