Komentár k zmenám zákona o daniach z príjmov - Borodovčák, Michal
Pokračovanie komentáru k zmenám zákona o daniach z príjmov - jednotlivé paragrafy, v ktorých prišlo k zmenám. Zmeny, ktoré nadobudnú účinnosť od 1.januára 2003 v tejto oblasti.