Napriek strate si odevné a textilné firmy vlaňajšok pochvaľujú - Sobinkovič, Branislav
Hospodárenie podnikov združených v Asociácii textilného a odevného priemyslu (ATOP) SR v r. 2001. Dvojnásobne vyššia strata, zdvojnásobenie investícií. Výšky zisku. Hospodárske výsledky firiem ATOP SR. Pokles počtu pracovníkov. Problémy pri presadení sa na trhu s vlastnou značkou odevov. Naše úrady nepomáhajú riešiť problém dumpingových dovozov odevov hlavne z Ázie.