Využití WAP v logistice
Analýza súčasného stavu použitia WAP (wireless application protocol) v logistike. Perspektívy použitia WAP pri znížení nákladov na spojenie a pri zvýšení objemu dát. Očakávané zavedenie prenosovej techniky UMTS (universal mobil telecommunications system) do sledovania toku tovaru vo svete.