Privatizácia SPP - Hirman, Karel
Z obsahu: Priamy predaj vyšiel z hodnotenia vlády a jej poradcu ako najvýhodnejší. Záujmy troch členov konzorcia sa na Slovensku stretávajú. Pri ocenení SPP sa využila analýza budúcich peňažných tokov. Noví akcionári SPP a Transgasu sú konkurentmi.