Nové trendy v marketingu tretieho tisícročia - Lesáková, Dagmar, 1949-
Analýza nových trendov v teórii a praxi marketingu vo vyspelých ekonomikách, v strednej Európe a na Slovensku. Nové trendy vo vymedzení cieľových skupín v marketingu. Správanie spotrebiteľa pri nákupnom rozhodovaní. Nové trendy v infraštruktúre predaja. Správanie európskeho zákazníka na prahu nového storočia.