Zákazník si bude môcť vybrať dodávateľa energie - Studenec, Ondrej
Proces liberalizácie trhu s energiou sa začal aj na Slovensku. Návrhy právnych aktov EU na záverečné štádium otvorenia trhu s plynom a elektrickou energiou. Otváranie trhu v SR a jeho liberalizácia u našich susedov.