Daňové raje sa vzdávajú pomaly - Hrúz, Juraj
Prístup OECD k daňovým rajom. Do konca februára 2002 sa mali krajiny podozrievané z nekalých daňových praktík, zaviazať na spoluprácu s OECD. Mnohé však termín nedodržali a prihlasovali sa aj v priebehu marca. OECD plánuje v najbližšom čase vydať zoznam nespolupracujúcich krajín. Počet daňových rajov klesá. Dôležitým krokom je legislatíva.