Benchmarking - nástroj k zlepšovaniu procesov - Schweizer, Otto
Benchmarking je nástroj manažmentu, ktorý pomáha podniku identifikovať potenciál a odstrániť rozpoznané slabé miesta tzn. zvýšiť produktivitu a hospodárnosť. Európsky projekt na zriadenie spoločného benchmarkingového indexu, ktorý umožní v sieti disponibilitu potrebných benchmarkov. Benchmarkingový index. Zriadenie siete benchmarkingových centier. Postup benchmarkingového procesu.