Ako aplikovať modely predikcie finančného zdravia podnikov - Šnircová, Jana, 1971-
Finančné ukazovatele ako signály predpovedania porúch vo finančnej situácii podniku. Hľadanie takýchto finančných ukazovateľov - predstavuje najdôležitejšiu etapu tvorby modelov predikcie. Od čoho závisí vierohodnosť predpovede modelov predikcie. Odúporúčania pre aplikáciu zahraničných modelov predikcie v našich podmienkach. Vývoj úrovne finančných ukazovateľov slovenských podnikov.