Nákupné rozhodovanie spotrebiteľa v maloobchodnej predajni - Richterová, Kornélia
Prenikanie maloobchodných reťazcov zahraničných firiem na slovenský trh prináša nové možnosti do výberu miesta nákupu a vyvoláva zmeny v nákupnom rozhodovaní spotrebiteľov. Zmena tradičných vzorcov spotrebiteľského správania. Vplyv typu nákupu na náročnosť rozhodovania.