Noreen Doyle: Aj EBOR má niekedy viac šťastia ako rozumu - Schönwiesner, Roman
Rozhovor s Noreen Doyle, prvou viceprezidentkou Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBOR). Projekty, ktoré plánuje EBOR na Slovensku. Vplyv podnikania banky na prípadný vstup SR do EÚ. Hodnotenie doterajších projektov EBOR na Slovensku. Niektoré problematické investície. Výber investícií. Rozdiely v investovaní v západnej a východnej Európe. Najúspešnejší projekt EBOR v r. 2001.